Exposició ‘Rehabilitem’

Rehabilitem‘ és una exposició sensorial i interactiva amb la qual es vol acostar la cultura de la rehabilitació a la ciutadania. L’exposició dona resposta a les preguntes: què és i per què rehabilitar?com ho hem de fer? i com us podem ajudar?

L’exposició és una iniciativa de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb el comitè estratègic del REHABILITA, un projecte col·lectiu del sector, impulsat pel Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB).

Exposició itinerant

L’exposició ‘Rehabilitem’ s’inaugura el 3 de març a la seu del CAATEEB on es podrà visitar per un període de 2 mesos, després del qual iniciarà una itinerància per diferents municipis de la demarcació acompanyant les convocatòries d’ajuts dels fons Next Generation i donant suport als ajuntaments o ens municipals en la seva tasca.

L’exposició estarà activa durant dos anys, prorrogables segons la demanda dels ens locals que la vulguin acollir.

Inauguració
L’acte d’inauguració d’aquesta exposició serà el proper 3 de març a les 12:00 a la sala d’exposicions del CAATEEB. L’entrada és lliure però es demana confirmació de l’assistència a través d’aquest formulari.