Subvencions específiques a la rehabilitació d’habitatges a la ciutat de Barcelona

Després de l’aturada provocada per la Covid-19, el Consorci de l’Habitatge de Barcelona ha publicat dos programes de subvencions per a la rehabilitació d’habitatges.

El primer dels ajuts està destinat a comunitats de propietaris, els integrants de les quals es trobin en situació de vulnerabilitat: Concessió de subvencions per rehabilitar elements comuns d’edificis d’ús residencial

El segon dels ajuts va destinat a edificis d’habitatges en el Barri Sud-oest del Besos amb conveni específic: Concessió de subvencions per la rehabilitació dels edificis d’habitatges del barri de Sud-Oest del Besòs amb conveni específic.

En breu està previst que es publiquin els ajuts i subvencions universals a la Rehabilitació del Consorci de l’Habitatge de Barcelona.

També, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha aprovat uns Ajuts en forma de bonificació dels interessos d’operacions de préstec, per al finançament de promocions d’habitatges amb protecció oficial i allotjaments dotacionals destinats a lloguer en règim general per a l’any 2020.

Si voleu saber-ne més, podeu contactar amb el vostre Tècnic de capçalera.