Recursos


Calculadora energètica per a l’habitatge

Vols saber quina qualificació energètica té el teu habitatge? L’AutoTest és una eina que permet estimar quina és la qualificació energètica de l’habitatge. Aquesta qualificació energètica és com la dels electrodomèstics, té 7 categories que van de la lletra “A” a la “G”.

Fer Auto Test


Joc de rehabilitació energètica

Aplicació educativa per entendre com funciona la rehabilitació energètica d’habitatges. El joc planteja diverses opcions per estalviar energia i l’usuari decideix quines vol aplicar amb el seu pressupost. Fes la rehabilitació energètica d’una casa. Podràs veure que hi ha moltes maneres d’estalviar energia a la llar!
Començar a jugar


Videos divulgatius sobre manteniment

Vídeos realitzats pel Col·legi d’Aparelladors de Biskaia on s’explica la importància de la inspecció tècnica dels edificis (ITE). També pots veure els vídeos de Domotia per resoldre consultes sobre edificis en mal estat.
Veure videos


Tallers per posar la casa en forma

Tallers destinats al públic en general, principalment a nens i nenes, relacionats amb l’arquitectura tècnica. Aquests tallers es fan habitualment a les escoles, fires i altres llocs on es fan activitats sobre aquesta temàtica i també es poden contractar.
Veure tallers