Tallers per a nens i nenes

Tallers destinats al públic en general, principalment a nens i nenes, relacionats amb l’arquitectura tècnica. Aquests tallers es fan habitualment a les escoles, fires i altres llocs on es fan activitats sobre aquesta temàtica i també es poden contractar.

 

Amb la casa sí que s’hi juga

Es treballen els temes de l’eficiència energètica en els edificis de forma didàctica i participativa, mitjançant senzills experiments i exemples pràctics. Un espai per experimentar amb els elements i construir un habitatge més confortable i energèticament sostenible aplicant mesures de millora per reduir els consums.

Veure més

 

La casa ens representa

Amb aquest taller us acostem al món de l’arquitectura sostenible des d’un aprenentatge actiu, una reflexió conscient i una voluntat de millora de l’entorn. Es tracta d’un recorregut per cinc estacions on es treballa una temàtica concreta.

Veure més

Cuida la casa com cuides el teu cos!

Mitjançant la construcció i millora de la “casa-cos” adquirim coneixements bàsics sobre les parts i materials d’una casa i aprenem la importància de cuidar-la per poder gaudir-la d’una manera segura i eficient.

Veure més

 

De casa en casa!

Taller senzill i creatiu on, tot jugant, els nens podran construir una caseta de joguina sostenible. Amb materials naturals, sense coles i amb les seves mans, aprendran a donar-li forma i a afegir-hi els elements essencials d’un edifici sostenible: plaques solars, cobertes ventilades…així, jugant i fent volar la seva imaginació aprendran els conceptes bàsics sobre construcció sostenible.

 

Veure més

Tríptic informatiu de tots els tallers

Vídeo Tallers sensibilització 2018:

 

https://youtu.be/MQIlG3ZBgzw