Recursos


Calculadora energètica

Vols saber quina qualificació energètica té el teu habitatge? L’AutoTest és una eina que permet estimar quina és la qualificació energètica de l’habitatge. Aquesta qualificació energètica és com la dels electrodomèstics, té 7 categories que van de la lletra “A” a la “G”.

Fer Auto Test


Joc interactiu de rehabilitació energètica

Aplicació educativa per entendre com funciona la rehabilitació energètica d’habitatges. El joc planteja diverses opcions per estalviar energia i l’usuari decideix quines vol aplicar amb el seu pressupost. Fes la rehabilitació energètica d’una casa. Podràs veure que hi ha moltes maneres d’estalviar energia a la llar!
Començar a jugar


Videos divulgatius

Videos que volen donar resposta a les consultes habituals que els ciutadans fan en matèria d’edificis en mal estat, i conscienciar als ciutadans sobre la importància del manteniment.
Veure videos


Tallers per posar la casa en forma

Tallers destinats al públic en general, principalment a nens i nenes, relacionats amb l’arquitectura tècnica. Aquests tallers es fan habitualment a les escoles, fires i altres llocs on es fan activitats sobre aquesta temàtica i també es poden contractar
Veure tallers