Recursos

Aquí trobaràs un seguit de recursos que et serviran per respondre dubtes  i inquietuds que tinguis sobre la rehabilitació i el manteniment dels edificis.


Calculadora energètica

Vols saber quina qualificació energètica té el teu habitatge? L’AutoTest és una eina que permet estimar quina és la qualificació energètica de l’habitatge. Aquesta qualificació energètica és com la dels electrodomèstics, té 7 categories que van de la lletra “A” a la “G”.

Fer Auto Test


Joc interactiu de rehabilitació energètica

Aplicació educativa per entendre com funciona la rehabilitació energètica d’habitatges. El joc planteja diverses opcions per estalviar energia i l’usuari decideix quines vol aplicar amb el seu pressupost. Fes la rehabilitació energètica d’una casa. Podràs veure que hi ha moltes maneres d’estalviar energia a la llar!
Començar a jugar


Videos divulgatius

Vídeos de la sèrie de televisió Domàtia, realitzats per Canal Blau Televisió, que volen donar resposta a les consultes habituals que els ciutadans fan a les Oficines locals d’Habitatge en matèria d’edificis en mal estat i conscienciar als ciutadans sobre la importància del manteniment.
Veure videos