La infraestructura de recàrrega del Vehicle elèctric. Quin punt de recarrega hem d’instal·lar?

Els vehicles elèctrics no deixen de créixer a tot el món i s’estan convertint en la principal alternativa tecnològica als vehicles de combustió interna. Aquest creixement està motivat principalment per una consciència mediambiental dels consumidors, pels incentius públics i per les prohibicions de circulació als vehicles amb combustible dièsel que s’estan portant a terme per part d’algunes administracions que volen millorar la qualitat de l’aire i la salut de les persones. A partir del mes de gener del 2019 estarà prohibit, de dilluns a divendres, la circulació dels vehicles més contaminants en 39 municipis de l’àrea metropolitana i en la ciutat de Barcelona. Aquesta restricció ja s’està aplicant des de l’1 de desembre de 2017, en els dies amb episodis de contaminació alta.

Si vols saber sobre quin tipus d’infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric s’ha d’instal·lar en el teu edifici o habitatge unifamiliar, et donem algunes idees en aquest article

Els tècnics de capçalera et poden assessorar sobre quin tipus d’infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric s’ha d’instal·lar a l’edifici o habitatge unifamiliar.