Tots els edificis de més de 45 anys estan rebent una carta per passar la ITE

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC), ha posat en marxa una campanya adreçada als propietaris dels 68.000 edificis que van ser construïts abans de l’any 1960 i que ja fa mesos estan obligats a presentar la ITE, i encara no ho han fet.

L’AHC fa arribar una carta informativa als presidents de les comunitats de propietaris d’aquests immobles, on s’informa del funcionament del procés d’inspecció i on cal adreçar-se per dur-lo a terme. Entre altres es pot contactar amb el CAATEEB per sol·licitar un tècnic que fagi la ITE i les tramitacions que corresponguin.

Les possibles sancions previstes a la Llei del dret a l’habitatge, poden anar des dels 9.000 fins als 90.000 euros, en el cas que es produeixi algun incident que afecti a béns o persones.

Nota de premsa de la AHC