Els tècnics de capçalera anem a la Fira de la Candelera de Molins de Rei

Durant el primer cap de setmana de febrer, els tècnics de capçalera del CAATEEB participaran a la Fira de la Candelera de Molins de Rei. Aquesta fira es va organitzar per primer cop l’any 1851 i és una de les més concorregudes de Catalunya. Els seus orígens, l’activitat firal es concentrava en mostres agrícoles i de bestiar. Posteriorment, a partir de l’any 1920, la fira pren noves dimensions i en coincidir amb el seu centenari, l’any 1951, es va convocar la primera exposició industrial i comercial. Fa uns anys que en aquesta fira s’hi organitza un espai anomenat “Fira de la construcció i Mostra Tradicional d’Oficis Tradicionals”. En aquest entorn el CAATEEB hi participarà per segon any amb dos estands. En un estand hi haurà informació sobre manteniment i conservació d’edificis i en l’altre es faran sessions del taller “Amb la casa si que s’hi juga” on s’ensenyarà a utilitzar i estalviar energia.